Helyi Rádiók

Hirdessen helyi rádióban!


Kampányok teljes körű tervezése és lebonyolítása:
- Kedvezményes hirdetési díjak
- Szövegírás
- Szpotgyártás

A helyi rádiók hallgatottsága


A megyeszékhelyeken - a 18 - 49 évesek körében - 8 olyan város van, ahol valamelyik helyi rádió hallgatottságban megelőzi az összes országos adót. A helyi rádiók piaci szerepe éppen ezért nem elhanyagolható!

Helyi rádiók hallgatottsága - 2014. június
Átlag napi reach % (18-49 évesek)

Forrás: TNS Hoffmann–Mediameter, 2014.június

Rádió kampányok tervezése és megvalósítása


A rádiós megjelenések biztosításán túl a szpotok megtervezésében és legyártásában is közreműködünk. A kommunikációs célok valamint a rádiók hallgatottságát figyelembe véve választjuk ki a megfelelő médiát és állítjuk össze a kampánytervet.

A rádiós reklámokat (szpot, szponzoráció, játék) médiavásárlóként versenyképes áron tudjuk ügyfeleink részére biztosítani. Ezen túl megrendelőink rendelkezésére állunk a kreatív koncepció kialakításában vagy az összetett promóciók kivitelezésében is, melyek hozzájárulhatnak a márka értékének vagy az eladások számának növeléséhez.

Rádió megjelenési lehetőségek

(Rádiónként eltérőek lehetnek)

Szpot

Rádióműsor közben sugárzott kisebb reklámblokk vagy egyedi hirdetés. Minimális hossza 10 mp. Egyaránt alkalmas termék bevezetésre, márkaépítésre valamint eladás növelő kampányok részeként is.

Műsortámogatás

Egy információs blokk (hírek, időjárás, műsor) előtt vagy után elhangzik a megrendelő neve és szlogenje. A szponzor szpot időtartama általában 5 mp. Célja a márkaismertség növelése, és hogy a márkához olyan értékeket társítson a köztudatban, melyet az adott rendezvény, ill. műsor képvisel.

Reklámjáték

A megrendelő felajánl egy nyereményt, melynek minimális értékét a rádió határozza meg. A reklámszövegen kívül a játékban elhangzik a megrendelő neve is.

Kérjen ajánlatot!

Telefonon, email-ben vagy űrlapon keresztül!

Helyi rádióreklám előnyei:

- Lokális kommunikáció
- Célirányos elérés
- Költséghatékony hirdetés

Egyéb Rádiók:

Országos Rádiók
Budapesti Rádiók

Ajánlatkérés

Kapcsolódó rádió hirdetések